Grubbevorster Kwis groot succes

1 december 2019
Wij worden zeer gastvrij ontvangen bij de groep “Het Allegaartje” waar we vanavond te gast zijn. Het is aan de verzamelde junioren en senioren de taak om zoveel mogelijk vragen van de Grubbevorster Kwis op te lossen. Er gaat dan ook een luid gejuich op als de teamcaptain Inge Stappers met de map met vragen binnenkomt.
Zij begint, om geen seconde te verliezen, met het uitdelen daarvan. De organisatie heeft meer dan zijn best gedaan om er iets moois van te maken. De vragen zijn gevarieerd en in full-color afgedrukt. Het ziet er allemaal gelikt uit! Maar goed daar is even geen aandacht voor.
“ Deze vraag is iets voor de senioren hoor ik Inge zeggen en deze is echt iets voor de jeugd”. Zo worden van lieverlee de honderd vragen bij de diverse groepjes neergelegd.
De volgeladen accu’s van de telefoons en laptops hebben het zwaar te verduren en binnen no-time zijn de eerste vragen opgelost. In een gezellige sfeer vordert de avond sneller dan verwacht. Oh ja er moet nog een filmpje gemaakt worden, hoor ik zeggen. Even later krijgen we via de app het resultaat te zien. Een erg hilarisch filmpje hebben ze in de korte tijd die ter beschikking stond weten te fabriceren. Chapeau. Er zijn nog maar een paar minuten te gaan tot de deadline dus gaat Inge snel met de ingevulde opdrachten naar het inleverpunt” Beej Toën” . Een voor ons zeer geslaagde Grubbevorster Kwis zit er al weer op. Wij kijken in ieder geval nu al uit naar de uitslag en de volgende editie.

Contact

Neem contact op met Geertjan:

Geertjan Zinken
Contactpersoon
-8