Ondersteuning voor verenigingen, stichtingen en initiatieven

Grubbenvorst - Online: van en voor iedereen!

Ondersteuning voor verenigingen, stichtingen en initiatieven


Beste bestuursleden en initiatiefnemers,

Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep. Nu alle activiteiten noodgedwongen stil liggen, wordt heel duidelijk hoe waardevol ze eigenlijk zijn. Onze kinderen kunnen niet naar een training, de dorpsdagvoorziening is gesloten en geplande evenementen gaan niet door. We realiseren ons dat het coronavirus een grote impact heeft op verenigingen, stichtingen en initiatieven. Daarom willen we u helpen om te gaan met de gevolgen van de coronacrisis. In deze mail leest u wat u van ons kan verwachten.

Laat ons weten waar u tegenaan loopt
Deze situatie is voor iedereen nieuw. We kunnen niet voorspellen wat er de komende tijd gaat gebeuren. We weten niet precies wat u merkt van deze crisis. Dat willen we graag van u weten. Zodat we daarna samen met u kunnen bekijken wat er nodig is en wat de gemeente voor u kan betekenen. Laat u ons weten waar u tegenaan loopt? U kunt dat doen via onderstaande link.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door iemand die uw vereniging, stichting of initiatief kent.

Hoe nu verder?
Op dit moment bereiden we een aantal aanvullende lokale maatregelen voor waarmee we verenigingen en stichtingen willen ondersteunen. Zodra we hier mee klaar zijn, publiceren we deze op onze website (klik hier) en op onze gemeentelijke kanalen.

Let een beetje op elkaar en blijf gezond.

Met vriendelijke groet,

Han Geurts – Wethouder


https://www.horstaandemaas.nl/vraag-stellen-ondernemersloket-verenigingen/formulier

Deel via sociale media Reageer