Ook een Repaircafe in Grubbenvorst?

Grubbenvorst - Online: van en voor iedereen!

Gevraagd

Ook een Repaircafe in Grubbenvorst?

Door:
Geertjan Zinken
Repaircafé ook in Grubbenvorst?

U heeft het ongetwijfeld ergens gezien of gelezen dat er binnenkort een Repaircafé in Horst actief wordt. Het is niet het eerste Repaircafé en zeker niet het laatste dat actief wordt, lijkt ons. Het doel van deze (landelijk) opererende instelling is het verminderen van (elektronisch)afval door te proberen of er gerepareerd kan worden. Samen met de aanbieder wordt er gekeken wat de mogelijkheden zijn. Zo’n café zou in eerste instantie één keer per maand geopend kunnen zijn. Het leuke daarvan is ook dat het een gezellige locatie kan zijn waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Kortom een heel mooi initiatief lijkt ons.
Er gaan geruchten dat ook in Sevenum een groep zich sterk gaat maken voor een dergelijk café. Bent u het met ons eens dat Grubbenvorst dan eigenlijk niet achter kan blijven?
Om een dergelijk initiatief van de grond te krijgen heb je een deskundige “ kartrekker” nodig of een “kartrekker” die de nodige deskundigheid weet te mobiliseren. Het GO- team is helaas te klein om deze activiteit zelf ter hand te nemen.
Maar omdat ook wij het “ Vinden en Verbinden “ hoog in het vaandel hebben staan willen wij graag deze oproep plaatsen. Aan de hand van de reacties van geïnteresseerden zullen we kijken hoe we deze mensen met elkaar in contact kunnen brengen. Wie wil aan dit initiatief deelnemen of wellicht het voortouw nemen?
Deel via sociale media Stuur mij een bericht
Media
Prijs
gratis
Meer informatie
Reageer