Samenuitbus februari 2020

Ontmoeten
6 februari 2020
INFORMATIE DAGTRIPS

Zondag 2 en 16 februari, koffie drinken in de regio
De eerste en de derde zondag van de maand samen een middag koffie drinken en gezellig bijpraten over van alles en nog wat. De chauffeur brengt u naar een mooie plek in Horst aan de Maas of in de naaste omgeving.
De kosten bedragen € 6,50 excl. consumpties

Dinsdag 4, 11 en 18 februari, markt Horst
Elke dinsdagmorgen heeft u de mogelijkheid om naar de markt in Horst-centrum te gaan. Er is ook voldoende gelegenheid om te winkelen en een kopje koffie te drinken. Deze rit wordt mede mogelijk gemaakt door Centrummanagement Horst-centrum.
De kosten bedragen € 3,00

Woensdag 5 en 19 februari, kienen in Horst
Op deze middagen is er weer kienen bij de KBO Horst in The Shuffle.
De kosten bedragen € 3,00 (vervoerskosten)

Donderdag 6 februari, kringloopwarenhuis Het Goed, Venlo
Geen winkel maar een warenhuis met kringloopproducten. Kleding, schoenen, huisraad, meubels, fietsen, speelgoed, boeken en elektronica. Het Goed heeft ongeveer 20 vestigingen in Nederland. Wij gaan in Venlo kijken of er iets tussen zit voor u. Na afloop zoekt de chauffeur nog een gezellig adres voor een consumptie.
De kosten bedragen € 9,00 excl. consumpties

Vrijdag 7 februari, Lunchen bij Graaf ter Horst, Horst
Onlangs is deze prachtige sfeervolle locatie met een rijke historie geopend in de Kasteelse bossen. Vandaag gaan we genieten van hun bourgondische lunch. Er is voldoende keuze.
De kosten bedragen € 6,50 excl. lunch en consumpties

Woensdag 12 februari, Ellie van Wijlick, Ysselsteijn
Elly van Wijlick heef in een voormalige champignoncel een prachtig atelier ingericht met de mooiste quilts. Deze creatieve duizendpoot wil deze graag aan ons laten zien en ze vertelt er ook bij waarom ze ze heeft gemaakt en waarom ze met deze hobby is begonnen. Alle stoffen komen uit gedragen kleding van haar gezin of hebben in ieder geval voor haar een betekenis. In haar atelier staan prachtige kasten met linnengoed en porselein uit grootmoederstijd netjes gerangschikt. Zij is niet de enige creatieve persoon in het gezin. Ook haar echtgenoot maakt van hout en draad unieke creaties. Komt dat zien onder het genot van een lekker kopje koffie/thee met wat lekkers erbij.
De kosten bedragen € 20,00 incl. entree en rondleiding, koffie of thee met iets lekkers

Donderdag 13, februari, Olympia Grieks restaurant, Horst
Vandaag gaan we eten bij de “echte“ Griek van Horst! In het gezellige restaurant aan het Wilhelminaplein zijn wij vandaag welkom. U kunt genieten van Griekse specialiteiten in vlees, vis en vegetarisch.
De kosten bedragen € 7,50 excl. eten en consumpties

Vrijdag 14 februari, Plantencentrum Velden en boerderijwinkel het Vorst, Velden
Heeft u planten nodig voor tuin, balkon, kamer of terras? De voorjaarsbloeiers zijn volop aanwezig. In een 15.000 m2 overdekte winkelruimte staan een keur aan planten en bloemen op u te wachten. Enkele meters verder is boerderijwinkel Het Vorst. Hier kunt u terecht voor verse groenten, fruit en streekproducten.
De kosten bedragen € 9,50 excl. consumpties, planten en groenten

Donderdag 20 februari, poppenmuseum in Kessel-Eik
Annie Teeuwen wil jullie vanmiddag graag laten genieten van haar grote collectie poppen. Ze heeft dit poppenmuseum zelf opgebouwd en kan er heel enthousiast over vertellen. Honderden poppen, een historische schoolklas en een devotiehoekje. Daarna kunt u haar bij een kopje koffie/thee met een royaal stuk zelfgebakken bienenstich nog van alles vragen over haar collectie.
De kosten bedragen € 20,00 incl. entree en koffie/thee met Bienenstich

Vrijdag 28 februari, winkelen in Heinsberg
Vandaag gaan we voor onze boodschappen naar Heinsberg. Onze chauffeur probeert u zo dicht mogelijk bij het centrum in de Hochstrasse uit te laten stappen. Heinsberg kent natuurlijk ook plekjes genoeg voor Kaffee mit Kuchen.
De kosten bedragen € 14,00 excl. consumpties

zaterdag 29 februari, verrassings-schrikkeldagtocht
Een extra dag in het nieuwe decennium! Dus gaan we vandaag iets extra's doen. We beginnen met een kop koffie of thee met een traktatie. Laat u daarna verrassen naar waar deze schrikkeldagtocht verder heen gaat! We stoppen zeker voor een overheerlijke lunch.
De kosten bedragen € 15,00 excl. consumpties en lunch

Waar

Jacob Merlostraat 11
Horst

Contact

Neem contact op met Kees:

Kees Cligge
Contactpersoon
-2