Met Stichting Grubbenvorst Verenigt samen de toekomst in

Duurzaamheid
12 maart 2020
Het verenigingsleven kent vele uitdagingen die invloed hebben op de vitaliteit. Aanwas van nieuwe leden, inzet van vrijwilligers, invulling van bestuursfuncties, financiën, accommodaties en veranderende behoeften zijn onderwerpen waar verenigingen in meer of mindere mate geregeld mee te maken hebben. In Grubbenvorst is bij veel verenigingen en organisaties vastgesteld, dat de overtuiging bestaat, dat zij samen de uitdagingen beter aankunnen, dan alleen.

Deze gewenste samenwerking heeft op 11 maart jl. zijn beslag gekregen met de oprichting van “Stichting Grubbenvorst Verenigt”, waarin vooralsnog 24 organisaties participeren. Doel van de stichting is het bevorderen van de samenwerking tussen diverse organisaties op het gebied van onderwijs, cultuur, sport en historie, alsmede op sociaalmaatschappelijk vlak. Dit alles met behoud van de sterke positie en de eigen identiteit van de organisaties. De stichting zal daartoe de organisaties helpen en adviseren bij de hiervóór genoemde gemeenschappelijke problemen en daarmee een bijdrage leveren aan de gewenste bestendigheid ook in de toekomst.

De practische uitvoering is neergelegd bij een Stuurgroep en een viertal werkgroepen (Samenwerken, Vernieuwen, Accommodatie en Communicatie).
Foto Stuurgroep Grubbenvorst Verenigt (van links naar rechts) : Jacques Geurts, Kees Cligge, Roy Knelissen, Lilian Osther, Joey Rutten, Xander Boers, Jos Wijnen en Robert Joosten (niet op foto)

Contact

Neem contact op met Kees:

Kees Cligge
Contactpersoon
-33