Spelers gevraagd voor veteranenvoetbal

Gevraagd
Meedoen
Spelers gevraagd voor recreatief 55+ veteranenvoetbal

Met ingang van het seizoen 2020/2021 willen we bij GFC “recreatief “ 55+ veteranenvoetbal gaan introduceren.
Nu hoor ik je denken dat is veteranen voetbal toch altijd al. Dat klopt maar we maken het nog recreatiever.
De opzet is dat we met een groep spelers op de zaterdagmiddag ergens tussen vier en zes uur onderling een potje voetbal spelen op een half veld. Naar gelang het aantal spelers kan het veld groter of kleiner worden maar een half veld is het maximum.

Deze opzet heeft twee doelen:

1. Blijven bewegen is belangrijk voor de fitheid van de mens. Als je dit met je favoriete sport ook op gevorderde leeftijd nog kunt bewerkstelligen is dat alleen maar mooi.
2 Sociale contacten, en dat merken we nu in deze coronatijd, zijn voor een ieder belangrijk. De dag en het tijdstip zijn afgestemd met het huidige 11 tegen 11 veteranen voetbal zodat we na het voetbal ook nog gezellig in de kantine wat kunnen bijpraten en een drankje drinken.

Kriebelt het bij jou om toch weer te proberen het voetbal op een leuke en recreatieve manier op te pakken, geef dit dan via mail (bjmpeijs@kpnmail.nl) of telefonisch (06-48941599) even aan richting mij. Mocht je in jouw omgeving mensen kennen die het ook leuk zouden vinden om op deze manier bezig te zijn, dan wil ik vragen deze informatie te delen.

Ik besef dat er nog nadere uitwerking nodig is om dit tot uitvoering te laten komen maar wil nu in eerste instantie inventariseren of er voldoende animo voor is.
Op dit moment zijn er 9 mensen die hebben aangegeven interesse te hebben. We willen naar minimaal 14 mensen toe om enige garantie te hebben dat we wekelijks voldoende mensen op het veld hebben.

Met vriendelijke groet,

Ben Peijs

Namens de commissie veteranen

Wie

Senioren

Contact

Neem contact op met Kees:

Kees Cligge
Contactpersoon
-15